fbpx

Gouden driehoek setje ruw in buideltje

5.95

Dit leuke setje van drie ruwe edelstenen – Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts – komt in een zakje en wordt vaak de “Gouden Driehoek” genoemd, ook wel bekend als de Heilige Drie-eenheid. Deze bijzondere combinatie zou een sterke balans en positieve energie creëren! Mooi om bij je te dragen of ergens in een ruimte neer te leggen.

De stenen in dit setje hebben elk hun eigen unieke werking:

•    Amethist staat bekend om zijn rustgevende energie. Het zou helpen bij het vinden van innerlijke rust, spirituele groei en het verminderen van stress.
•    Bergkristal is dé energieversterker. Er wordt gezegd dat deze steen energie zuivert en balans brengt in je lichaam en omgeving.
•    Roze kwarts is de steen van liefde en harmonie. Ze zou liefde en compassie bevorderen, en helpt je hartchakra te openen.

Samen vormen ze een krachtige combinatie die balans, rust en liefde in je leven zou brengen!

Uitverkocht

Disclaimer: Het blijft belangrijk om medische hulp in te schakelen wanneer dat nodig is. Hoewel we hier nuttige informatie delen die je gezondheid kan verbeteren, is het niet de bedoeling dat je daarmee professionele zorg links laat liggen. Sterker nog, heb je klachten? Ga altijd eerst even langs bij je arts!

Winkelwagen