fbpx

Hypno – Spanning loslaten

Stress, drukte, spanning. Waardoor het ook komt, het wil je iets duidelijk maken. Het allerbelangrijkste is dat je die signalen die deze spanning jou wil geven, als iets belangrijks aanneemt en er iets mee doet voor jezelf. Maar soms is het ook gewoon heel fijn om het even te laten verdwijnen… gewoonweg omdat het niet nodig is dat je deze spanning voelt en het veel beter is voor jóu is als je echt ontspant. 

Deze hypno brengt je eerst in totale ontspanning om vervolgens door middel van een oefening spanning, stress of onrust te laten wegvloeien uit jou.  

Laat je meenemen in deze hypno naar totale rust en sta jezelf toe om mooie stappen te zetten in het loslaten van spanningen.

Deze hypno heeft het grootste effect als je hem meerdere keren luistert. Dus herhaal bijvoorbeeld elke avond voordat je gaat slapen of elke ochtend als je opstaat.

Let op: Volg deze hypno op een moment dat je ook in volledige ontspanning kunt gaan. Dus niet tijdens een activiteit zoals bijvoorbeeld wandelen en auto rijden. Het is prima om deze hypno te luisteren voor het slapen gaan.

Liefs,
Angela

Druk op play in de onderstaande video en de hypno sessie start direct. 

Winkelwagen