fbpx

Ontspanning - Aquarel

Zoveel verzoekjes gehad om dit te maken. En bij deze staat hij klaar voor jou, gratis en voor niets. Gewoon even wegdromen bij rustige muziek, kijkend naar hoe ik mijn aquarels maak. 

Het aquarellen zelf is versneld, zodat je het proces van de creatie ook mooi kunt volgen. 

Laat je lekker even 8 minuten meenemen. Even rust! 

En misschien vind je het wel leuk en fijn om mee te doen tijdens het schilderen. Ik gebruik aquarelverf van Daniel Smith, maar ook met een setje van de action kom je een heel eind. Creatief zijn werkt voor mij heel erg ontspannend, voor jou misschien ook. Dus doe vooral mee. Of kijk gewoon… Wat jij fijn vindt! 

Tip: Vergroot het beeld in de video om het optimaal te kunnen bekijken op je telefoon. 

Geniet ervan!

Liefs,
Angela

Druk op play in de onderstaande video en het filmpje start direct. 

Nog meer ontspanning nodig?


De bovenstaande ontspanning is natuurlijk niet hoe ik normaal te werk ga in mijn werk als psychodynamisch therapeut. Dit is eigenlijk even een spontaan extraatje wat ik heb gemaakt na vele verzoekjes. 

In mijn praktijk en in online cursussen werk ik heel veel met jouw onbewuste, daar waar alles is opgeslagen.  Dus wil je echt een begeleide ontspanning hebben die je onbeperkt kan luisteren en die op onbewust niveau ook echt jou stappen laat zetten? 

Check dan de ontspanningsvisualisatie van Gelukkig jezelf. 

Gelukkig jezelf Kaartendeck

Het Gelukkig jezelf Kaartendeck bestaat uit 42 kaarten met deze prachtige aquarels, allemaal door mij gemaakt! 

De Gelukkig Jezelf inzichtkaarten zijn een mooi hulpmiddel om jou een stukje gelukkiger jezelf te laten zijn. Deze kaarten kunnen jou helpen om inzicht(en) te krijgen in bepaalde vraagstukken waar je in je hoofd misschien al dagen of weken over nadenkt. Naast het verkrijgen van inzichten, kan het ook zo zijn dat je je door deze kaarten bewust wordt van de stappen die je voor jezelf mag zetten.

Het kaartendeck bestaat uit 42 prachtig vormgegeven kaarten. Voor iedere kaart vind je in het bijbehorende boekje een uitgebreide uitleg.

Het Gelukkig Jezelf kaartendeck is makkelijk te gebruiken en voor iedereen inzetbaar die de beste versie van zichzelf wil worden of zijn. De kaarten bieden een richting waar je je op mag focussen. Dat wat al lang in jou zit, maar waar je soms even een zetje bij nodig hebt.

Winkelwagen